Отборите на и Локомотив София изпратиха Мартин Камбуров със съобщения

...
Отборите на и Локомотив София изпратиха Мартин Камбуров със съобщения
Коментари Харесай

Два бивши клуба на Камбуров му свалиха шапка

Отборите на и Локомотив София изпратиха Мартин Камбуров със известия в обществените мрежи. Голмайстор номер 1 в българския футбол окачи бутонките публично след 24 сезона.
" Днес нападателят Мартин Камбуров разгласи публично своето отдръпване от футбола! В последните четири години той носи екипа на „ Берое “ и защитаваше с хъс и горделивост емблемата на обичания ни клуб!
От името на управлението, целия спортно-тенически щаб и почитателите на „ Берое “ благодарим на Камбуров за всеотдайността, професионализма, головете, желанието и всичко, което той направи за „ зелено-белите “! Марто, за нас бе чест!
Пожелаваме ти здраве, шанс и още доста сбъднати фантазии! Всичко най-хубаво!
Мартин Камбуров е голмайстор номер едно на България за всички времена, отбелязвайки 256 попадения в елита на родния футбол. За „ Берое “ той осъществя 58 гола в 122 мача за отбора ", написаха от Берое.
" 33 гола с екипа на Локомотив София, Голмайстор номер 1 в българския хайлайф - Мартин Камбуров. Футболист който ще остане вечно в историята на българския футбол. Поздравления за страхотната кариера и триумф в бъдещите инициативи! ", написаха от " железничарите ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР