Отборите на Франция и Аржентина излизат един срещу друг в

...
Отборите на Франция и Аржентина излизат един срещу друг в
Коментари Харесай

Съставите на Франция и Аржентина - Меси започва на нова позиция

Отборите на Франция и Аржентина излизат един против различен в първия осминафинален мач на Мондиал 2018. Преди началото на шампионата двата отбора бяха измежду за съществени кандидати за купата, само че развиването на шампионата ги изпрати един против различен още в първата фаза на елиминациите.

ГЛЕДАЙТЕ ТУК

TEAM NEWS!

Here are the Starting XIs for #FRA and #ARG #FRAARG pic.twitter.com/jw3HErEoZX
— FIFA World Cup (@FIFAWorldCup) June 30, 2018

Двата отбора стигаха по много друг метод до това равнище на шампионата. “Петлите” завоюваха без особени проблеми Група “С” на шампионата, записвайки седем точки - две победи срешу Австралия и Перу и тъждество 0:0 с Дания. Дидие Дешан залага на състава, който победи отбора от Южна Америка във втория мач на отбора в Русия. На вратата е капитанът Юго Лорис, а пред него четорката Бенжамен Павар, Рафаел Варан, Самюел Юмтити и Люка Ернандес. Вътрешни халфове са Пол Погба и Нголо Канте. По двете крила ще работят Килиан Мбапе и Блес Матюиди, а зад нападателя Оливие Жиру ще бъде Антоан Гризман.

Аржентина пък се промъкна до елиминациите с четири точки в Група “D”. Гаучосите започнаха с тъждество против дебютанта Исландия, последва тежка загуба с 0:3 от Хърватия и късен гол на Маркос Рохо донесе триумфа над Нигерия, който се оказа решителен за продължаването напред. Хорхе Сампаоли залага на огромната звезда на отбора Лионел Меси за върха на офанзивата. Нападателят на Барселона ще работи като подправена деветка, подпомаган от Анхел Ди Мария и Кристиан Павон по двете крила. В първите три мача Аржентина постоянно излизаше с таран в лицето на или Серхио Агуеро, или Гонсало Игуаин. На вратата ще е Франко Армани, а в отбрана Николас Таляфико, Маркос Рохо, Николас Отаменди и Габриел Меркадо. В халфовата линия ще са Евер Банега, Хавиер Масчерано и Енцо Перес.

ФРАНЦИЯ: Лорис, Павар, Варан, Юмтити, Ернандес, Канте, Погба, Матюиди, Мбапе, Гризман, Жиру

АРЖЕНТИНА: Армани, Таляфико, Рохо, Отаменди, Меркадо, Банега, Масчерано, Перес, Ди Мария, Меси, Павон

ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 Мондиал 2018 1/8 кръг, събота 30 юни  Франция 17:00предстои  Аржентина
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР