Отборите на Борнемут и Арсенал се изправят в пореден двубойй

...
Отборите на Борнемут и Арсенал се изправят в пореден двубойй
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Борнемут - Арсенал, съставите

Отборите на Борнемут и Арсенал се изправят в следващ двубойй от коледния 19-ти кръг на Висшата лига. Двубоят е с начален час 17:00 и ще може да бъде следен в ефира на DIEMA SPORT. Ние от GONG.bg, от своя страна, ще проследим всичко най-интересно от срещата тук.

Това ще е формален дебют за новия управител на Арсенал Микел Артета, който беше назначен в края на предходната седмица. Испанецът ще има нелеката задача да изведе "топчиите " до победа в гостуването на южния бряг.

За Борнемут и мениджъра на отбора Еди Хау това също е доста значим дуел. "Черешките " са в серия от 6 загуби в последните 7 мача в лигата, което ги смъкна до нежеланото 14-то място в таблицата, на единствено 4 точки от рисковата зона. Днес момчетата на Хау ще желаят да се завърнат в вярната посока пред своите почитатели.

Ето и съставите на двата отбора:

Борнемут: Аарън Рамсдейъл,Крис Мемфам,Стив Кук, Джак Симпсън, Джак Стейси, Джеферсон Лерман, Дан Гослинг, Люис Кук, Райън Фрейзър, Калъм Уилсън, Джошуа Кинг;

Арсенал : Бернд Лено, Сократис, Букайо Сака, Давид Луис, Ейнсли Мейтланд-Найлс, Гранит Джака, Лукас Торейра, Пиер-Емерик Обамеянг, Месут Йозил, Рийс Нелсън, Александър Лаказает;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР