Отборите на Арсенал, Тотнъм и Челси отпаднаха още в третия

...
Отборите на Арсенал, Тотнъм и Челси отпаднаха още в третия
Коментари Харесай

Арсенал, Тотнъм и Челси отпаднаха от Карабао, Ливърпул и Сити продължават

Отборите на Арсенал, Тотнъм и Челси отпаднаха още в третия кръг на Карабао Къп, откакто позволиха загуби в сряда вечер. " Артилеристите ", които се показват ужасно във Висшата лига и Лига Европа от началото на сезона, бяха победени от Брайтън енд Хоув Албиън с 3:1 вкъщи.

На " Емиратс " мениджърът на лондончани Микел Артета заложи на огромна част от аварийните си състезатели, само че все пак домакините поведоха в резултата в 20-та минута с гол на Еди Нкетия. Скоро по-късно Дани Уелбек изравни от дузпа, а след почивката Каору Митома и Тарик Лампти донесоха триумфа на " чайките ".

В същото време последният в класирането на Висшата лига Нотингам Форест победи Тотнъм с 2:0 вкъщи. На " Сити Граунд " Ренан Лоди и Джеси Лингард вкараха след почивката за Форест.

В дербито от третия кръг Манчестър Сити победи Челси с 2:0 като хазаин. След нулево първо полувреме Рияд Марез и Хулиан Алварес означиха две попадения в границите на пет минути в средата на втората част. Носителят на трофея от предишния сезон Ливърпул имаше потребност от дузпи, с цел да пречупи съпротивата на Дарби Каунти. На " Анфийлд " в постоянното време не паднаха голове, а при дузпите гостите направиха три неточности против две за " алените ".

Останалите резултати:

Нюкасъл - Кристъл Палас 3:2 след осъществяване на дузпи (0:0 в постоянното време)

Саутхемптън - Шефилд Уензди 6:5 след осъществяване на дузпи (1:1 в постоянното време)

Уест Хям - Блекбърн 9:10 след осъществяване на дузпи (2:2 в постоянното време)

Улвърхемптън - Лийдс 1:0. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР