Отборите на Андора и Латвия завършиха наравно 1:1 на Естади

...
Отборите на Андора и Латвия завършиха наравно 1:1 на Естади
Коментари Харесай

Голове от груби грешки белязаха двубоя между Андора и Латвия

Отборите на Андора и Латвия приключиха наедно 1:1 на „ Естади Насионал “ в последния си дуел от Дивизия D на Лигата на нациите.

И двата отбора пропуснаха благоприятни условия да стигнат до успеха, като също по този начин позволиха по един безразсъден гол. Първо в 50-ата минута при осъществяване на навън Марк Валес не съумя да овладее късия отново на вратаря Икер Алварес и по този начин разреши на да Раймондс Кролис да асистира на Владиславс Гутковскис за попадението, с което гостите поведоха в резултата. В 88-ата минута обаче при подаване обратно на Елвис Стуглис към Павелс Стейнборс стражът се засуети на границата на наказателното поле. Така Алберт Росас с лекост му лиши топката и я прати в опразнената врата, донасяйки ремито за домакините.

Латвия въпреки всичко завоюва групата и с това промоция в Дивизия С, откакто събра 13 точки и изпревари втората Молдова (13 т.) единствено поради преимуществото си в директните дуели посред им. Андора приключи на третата позиция с 8 извоювани пункта, а Лихтенщайн остана на дъното в класирането без актив.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР