Отборът Windigo.Gaming, съставен изцяло от български играчи, триумфира на Световното

...
Отборът Windigo.Gaming, съставен изцяло от български играчи, триумфира на Световното
Коментари Харесай

Българи спечелиха Световното първенство по електронни игри в Китай


Отборът Windigo.Gaming, формиран напълно от български играчи, победи на Световното състезание по електронни спортове в Китай като сграбчи златото и завоюва премията от 500 хиляди $ в играта Counter-Strike:Global Offensive. Тази година наградният фонд на шампионата беше 890 хиляди $.

Windigo.Gaming се състои от 5 индивида. Отборът е основан през октомври 2017 година Собственик е украинецът Артур Йермолайев.

Роднина на един от участниците в надпреварата и огромен почитател на тима, Иван Ангелов, ни описа повече за събитието в азиатската страна.

View image on Twitter  View image on Twitter  Windigo Gaming@WindigoGG
 ⭐️ One more win — one more step to the TOP. It is all about #WindigoAcademy. We have proved our strength and teamwork once again, beating 505em with a score of 2:0. We are proud of you guys. #GGWP#esports #csgo
8 11:19 PM - Mar 18, 2019 See Windigo Gaming's other Tweets Twitter Ads info and privacy
- Как протича самото съревнование и каква конкуренция пребориха българските участници?

- Отборите в надпреварата са групирани в 8 групи, като на инцидентен принцип се избират тимовете, които ще се изправят един против различен. Първият тим, против който се изправиха нашите момчета, се споделя Furious и е от Аржентина, победиха ги с 2:0.

Вторият тим се споделя MIBR и е от Бразилия, тях ги победиха с 2:1. След тази победа към този момент стигнаха до полуфинал, където се изправиха против G2 те са от Франция, тях също ги победиха с резултат 2:0, при което стигнаха до огромния край и се бориха за златните медали и премията от 500 хиляди $.

На финала бяха изправени против AGO от Полша. Двубоят беше оспорван, само че Windigo съумяха да се преборят с тях при резултат 2:1 и да сграбчен златото.

View image on Twitter  View image on Twitter  Windigo Gaming@WindigoGG
  </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР