Отборът с най-добри показатели в НФЛ се подсили допълнително часове

...
Отборът с най-добри показатели в НФЛ се подсили допълнително часове
Коментари Харесай

Филаделфия взеха Джей Аджаи срещу избор в драфта

Отборът с най-хубави индикатори в НФЛ се укрепи в допълнение часове преди края на трансферния пазар. Филаделфия (7-1) привлякоха рънингбека на Маями (4-3) Джей Аджаи. Цената е избор в четвъртия кръг на драфта следващата година.

Продуктът на Бойси стейт е с контракт и за идващия сезон на стойност $2.5 млн. Аджаи прави искрено слаб сезон (465 ярда в 138 опита) и към момента е без тъчдаун, само че спадът в продукцията спрямо предишния сезон, когато бе определен за присъединяване на " Про боул ", е вследствие и слабата офанзивна линия на " делфините ".

Аджаи ще размени в стартовите 11 ЛаГарет Блънт. Шампионът с Ню Инглънд има 467 ярда в 100 опита по земя, само че едвам 2.6 ярда на опит приблизително в последните две седмици.

Сделката е третата в последните 24 часа в другояче спокоен в исторически проект интервал. В понеделник Сиатъл укрепиха кошмарно пропускливата си офанзивна линия, привличайки Дейн Браун от Хюстън. Сан Франциско пък взеха аварийния куотърбек на Ню Инглънд Джими Гараполо против парвото на избор във втория кръг на драфта следващата година. Това ще е истинския избор на " найнърс ", плануван да е сред №33 и №35, които държат и селекцията на Ню Орлийнз в него.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР