В последната неделя на месеца (26.11) в София се проведе

...
В последната неделя на месеца (26.11) в София се проведе
Коментари Харесай

Празник на американския футбол в ноемврийския студ

В последната неделя на месеца (26.11) в София се организира среща American Football Game с цялостна екипировка на трениращи Американски футбол в България. Срещата беше извършена във формат 11х11 сред два сборни тима, като единия тим беше образуван от играчи от състава на „ Sofia Raiders” и „ Bulldozer’s Team Sofia”. Този тим игра с тъмни цветове – черно и синьо и надлежно получава името „ Тъмния отбор”. Другият събирателен тим, беше формиран от играчи на „ Sofia Bears”, „ Blagoevgrad Griffins” и „ Plovdiv Wolfs”, като формата на игра за този тим беше надлежно бяло и алено и получиха името „ Светлия отбор”.

Мачът се организира на състезателен комплекс „ Академик” (зад общежития БАН), като домакини и виновни за терена, бяха играчите на „ Тъмния отбор”. След изключителна игра, победи „ Тъмния отбор”, като крайния резултат е: „ Тъмния отбор” 18 - 6 „ Светлия отбор” 3 TD (18) ---- 1 TD (6).

И за двата тима може да се означи, че отбраната беше на ужасно равнище. Факта, че имаше единствено 4 точни паса за ресивърите (съответно по 2 за отбор), а също по този начин и по 2 пресечени и овладяни паса приказва доста. През първата част играчите от „ Тъмния отбор” изпуснаха още първоначално превъзходна опция да отбележат и да поведат в мача. Но това съумяха да създадат играчите от „ Светлия отбор”, които не пропуснаха да отбележат. До края на полувремето те имаха още една опция да отбележат, само че за огромно страдание я пропуснаха. Във втората част на срещата нещата на терена радикално се трансформираха. Защитата на „ Тъмния отбор” властваше в мача и не разреши на играчите от „ Светлия отбор” да преминат средата на терена. Страхотната игра по земя в нахлуване на „ Тъмния отбор” им разреши да отбележат 3 TD, като се отличиха господин Теодор Георгиев и господин Александър Богданов с което крайния резултат в мача беше завършен.

От „ Светлия отбор” страхотна игра в мача направиха господин Крум Захариев и господин Недялко Недялков. Може да се означи, че макар студеното време имаше мощен зрителски интерес към мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР