Отборът на Ювентус ще насочи усилията си към централния защитник

...
Отборът на Ювентус ще насочи усилията си към централния защитник
Коментари Харесай

Ювентус поглежда към Арсенал за заместник на Де Лихт

Отборът на Ювентус ще насочи напъните си към централния бранител на Арсенал Габриел Магаляеш, в случай че се стигне до продажба на Матайс де Лихт в Челси или Байерн Мюнхен, които са съществени любимци за подписа на нидерландеца, чийто контракт изтича след година, като той отхвърля да преподпише и желае да бъде продаден.

От „ Стамфорд Бридж “ имат сериозен интерес към него, защото "сините " имат срешна потребност от укрепване на защитния вал след напускането на Антонио Рюдигер и Андреас Кристенсен. В понеделник обаче в Германия писаха, че самият защитник има интерес да се причисли към Байерн след позитивни диалози със старши треньора Юлиан Нагелсман и спортния шеф Хасан Салихамиджич.

Торинци наподобява мъчно ще задържат 22-годишния бранител и по тази причина към този момент интензивно му търсят заместител, като Габирел е на едно от първите места в листата на Масимилиано Алегри, оповестява „ Gazzetta dello Sport “. 24-годишният бразилец от дълго време е в полезрението на Ювентус. „ Биаконерите “ считат, че той би се вписал добре в състава и сполучливо би заел мястото на Де Лихт, в случай че той напусне.

Arsenal wouldn't even consider letting Gabriel go for less than £43 million, according to Italian reports.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР