Отборът на Ювентус постигна шести пореден успех в италианската Серия

...
Отборът на Ювентус постигна шести пореден успех в италианската Серия
Коментари Харесай

Ювентус продължава победния си ход в Серия А

Отборът на Ювентус реализира шести следващ триумф в италианската Серия А, откакто победи с рутинното 2:0 отбора на Болоня на,,Ювентус Стейдиъм “.

Домакините започнаха в нахлуване с Кристиано Роналдо и Пауло Дибала, а на вратата дебют през сезона направи Матия Перин. Гостите излязоха с настройката да удържат колкото се може по-дълго равенството в срещата, само че устремът на,,бианконерите “ им донесе две ранни попадения, които на процедура взеха решение дуела в тяхна изгода. В 11-та минута Дибала откри резултата, а пет по-късно Блес Матюиди повиши на 2:0 след асистенция на португалската звезда Кристиано Роналдо. Торинци направляваха изцяло протичащото се на терена и във връзка с притежание на топката, и по брой основани голови положения, само че по този начин и не съумяха да усилят преднината си до края на мача.

Така възпитаниците на Масимилиано Алегри не престават да са безгрешни във вътрешното състезание, като записаха и победа в откриващия си мач в Шампионската лига през седмицата, където надделяха Валенсия като посетител с 2:0. В другите мачове от кръга в сряда Наполи продължава да бъде втори зад Ювентус, откакто надигра изрично вкъщи новака Парма с 3:0, Лацио излезе на трета позиция след четвърти следващ триумф, побеждавайки Удинезе като посетител с 2:1, Рома се върна към успехите след 4:0 над Фрозиноне, Дженоа надделя Киево с 2:0, а срещите сред Аталанта-Торино и Каляри-Сампдория приключиха при резултат 0:0. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР