Отборът на Югозападното държавно предприятие зае трето място в дисциплината

...
Отборът на Югозападното държавно предприятие зае трето място в дисциплината
Коментари Харесай

Отборът на ЮЗДП се класира трети  в Националното първенство по ски спортове за горски служители 

Отборът на Югозападното държавно дружество зае трето място в дисциплината „ Гигантски слалом” в Националното състезание по ски спортове за работещи в системата на горите. Състезанието се организира на 25 март в курортния комплекс „ Пампорово” след 17-годишно спиране. Домакините от Южноцентрално държавно дружество - Смолян се бяха погрижили за отличната организация.

Девет мъже и една жена, водени от капитана инж. Альоша Даков – зам. -директор на ЮЗДП, взеха присъединяване в оспорваната конкуренция по снежните писти на Родопите. В самостоятелното класиране в дисциплината „ Гигантски слалом” представителите на ЮЗДП заеха две първи и едно второ място. Михаил Колчаков от „ ДГС Места” и Силвия Арангелова бяха отличени с грамоти за положителното си показване във възрастова група под 40 години, а Николай Стайков от „ ДГС Самоков” се подреди втори в групата на над 40-годишните.
В шампионата участваха към 50 представители на териториални поделения на 6-те държавни горски предприятия в страната, Изпълнителната организация по горите, както и Национално съдружие на притежателите на недържавни гори "ГОРОВЛАДЕЛЕЦ ".

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР