Отборът на Виляреал завърши при резултат 0:0 срещу Кадис в

...
Отборът на Виляреал завърши при резултат 0:0 срещу Кадис в
Коментари Харесай

Виляреал със сериозна издънка в Ла Лига, клати ли се столът на Унай Емери?

Отборът на Виляреал приключи при резултат 0:0 против Кадис в дуела от седмия кръг на Ла Лига. " Жълтата подводница " записа трета поредна неверна стъпка в шампионата, с което се ускориха още повече мненията за бъдещето на Унай Емери в клуба.

По-рано през днешния ден опитният експерт самичък разкри, че не е получил предложение за нов контракт от управлението на Виляреал.
 Емери призна, че не е получил предложение за нов контракт Емери призна, че не е получил предложение за нов контракт
Първата забавна обстановка в дуела се откри пред вратата на домакините от Кадис. Николас Джаксън стреля доста рисково от границата на наказателното поле, само че Жеремиас Ледесма продължи с отличните си намеси от началото на сезона.

В 15-ата минута още веднъж стражът на Кадис се намеси. Този път Франсис Коклен се озова на комфортна позиция, само че ударът му бе отразен от Ледесма. До края на първата част гостите бяха по-добри на терена, само че не съумяха да намерят път към гола.

Втората част стартира с надалеч по-равностойна игра, като в 67-ата минута Лукас Перес преодоля защитник и стреля, само че кълбото мина на сантиметри от лявата греда. В последните минути Кадис остана с 10 души на терена, откакто бе изпъден Исаак Карлесен, само че гостите от Виляреал не съумяха да стигнат до гол и срещата приключи без попадения.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР