Отборът на Уругвай започна по убедителен начин участието си на

...
Отборът на Уругвай започна по убедителен начин участието си на
Коментари Харесай

Героят в Джирото не помогна на Еквадор

Отборът на Уругвай стартира по безапелационен метод присъединяване си на Копа Америка 2019, откакто разруши Еквадор с 4:0 в мач от група С на конкуренцията. 
 Победителят в Джирото надъхва Еквадор
Преди срещата еквадорците оповестиха, че се въодушевяват от изненадващата победа на сънародника си Ричард Карапас в Обиколката на Италия по колоездене и ще се опитат да повторят подвига му, само че качествата на уругвайците се оказаха непреодолимо затруднение.

На „ Естадио Минейрао “ в Бело Оризонте възпитаниците на Оскар Табарес поведоха още в шестата минута посредством Николас Лодейро, а в 24-та отборът на Еквадор остана с човек по-малко след пряк червен картон на Хосе Кинтерос.

Урусите взеха решение всичко още до почивката с попадения на нападателите Единсон Кавани и Луис Суарес, а автогол на Артуро Мина в 78-та минута оформи крайното 4:0 в интерес на Уругвай.

В мач от група В Парагвай не съумя да победи първенеца на Азия Катар, откакто изпусна два гола преднина.

Оскар Кардосо се разписа от дузпа още в четвъртата минута, а Дерлис Гонсалес повиши на 2:0 в 56-та, само че играчите на Катар не се предадоха и стигнаха до точката, с помощта на голове на Алмоез Али и Буалем Куки.

Двата отбора си разделят второто място в групата зад Колумбия с три точки и пред отбора на Аржентина, който няма точки в актива си.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР