Отборът на Уест Хем се интересува от бразилската звезда на

...
Отборът на Уест Хем се интересува от бразилската звезда на
Коментари Харесай

Уест Хем изненадал с оферта за Рафиня, Лийдс твърдо отказали

Отборът на Уест Хем се интересува от бразилската звезда на Лийдс Юнайтед - Рафиня. Мениджърът на „ чуковете “ Дейвид Мойс желае да притегли повече атакуващи играчи до края на този месец, с цел да помогне на своя отбор да продължи борбата за местата в Шампионска лига.

Сега „ Mirror “ твърди, че той е разпознал Рафиня като предпочитана цел и ще се опита да изкуши Лийдс със сериозна сума преди крайния период в понеделник с поддръжката на съсобственика Дейвид Съливан.

West Ham ready Raphinha transfer bid to test Leeds as David Moyes makes him 'priority' target

✍|
— Mirror Football (@MirrorFootball)
25-годишният Рафиня се трансформира в съществена фигура на „ Еланд Роуд “, откогато се причисли през октомври 2020 година от Рен за 17 милиона паунда. Той означи шест гола предишния сезон и има още осем през този, плюс две асистенции. Той има контракт с отбора на Марсело Биелса до 2024 година, а Лийдс се стреми да го обвърже с нов контракт. Те оферират на бразилеца съществено нарастване на заплатата в опит да го задържат.

„ Guardian “ обаче твърди, че управлението на Лийдс обаче е отхвърлило непредвидената оферта от Уест Хем за Рафиня. Изданието не показва каква е била финансовата стойност на предлагането, само че прибавя, че йоркширци са подчертали в отговора си, че бразилецът не се продава на никаква цена.

От Уест Хем не престават да слеят и нападателя на Байер Леверкузен Патрик Шик. Лондончани към този момент имат трио чешки футболисти, откакто купиха Томаш Соучек и Владимир Цуфал, като взеха чартърен и Алекс Крал. Чешкият милиардер и енергиен магнат Даниел Кретински също в този момент има 27% от клуба в източен Лондон.

West Ham interested in Raphina but Leeds adamant the winger won’t leave this month. David Moyes still looking for attacking reinforcements and has money to spend
— Jacob Steinberg (@JacobSteinberg)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР