Отборът на ЦСКА записа първа победа през новия сезон в

...
Отборът на ЦСКА записа първа победа през новия сезон в
Коментари Харесай

ЦСКА се справи с Крумовград, ЦСКА 1948 оглави класирането

Отборът на ЦСКА записа първа победа през новия сезон в Първа лига, откакто надделя новака Крумовград с 1:0 вкъщи в мач от втория кръг на шампионата.


На стадион " Българска войска " единственото попадение в дуела означи норвежкият нападателен халф Тобиас Хайнц, който се разписа с сложен и атрактивен изстрел със странична ножица след центриране отдясно на Амос Юга. До края играчите на Саша Илич пропуснаха благоприятни условия да стигнат до втори гол, само че в последна сметка взеха трите точки. В първия кръга ЦСКА направи нулево тъждество при гостуването си на Хебър в Пазарджик.

Преди това ЦСКА 1948 записа втори следващ триумф след класическото 3:0 над Пирин Благоевград в първия си домашен мач за сезона. В Бистрица Стоян Стоичков откри резултата в деветата минута. Офанзивният футболист проби по десния фланг и стреля в далечния ъгъл с фалцов удар.

Натискът на столичани продължи и възпитаниците на Атанас Рибарски удвоиха задатъка си. " Червените " получиха дузпа за игра с ръка на Гезим Пепси. Педриньо бе прецизен от бялата точка. След почивката домакините продължиха да диктуват играта на стадион " Бистрица " в София и не разрешиха на гостите да насочат прецизен удар. Лидерът в шампионата можеше да победи своя конкурент още по-изразително, само че попадение с глава на Елитон бе анулирано заради засада.


В добавеното време на дуела Георги Русев оформи крайния резултат, откакто засече с глава центриране от ъглов удар на Талис. В последната офанзива от дуела Иво Андреев отсъди дузпа за благоевградчани за игра с ръка на Георги Русев, само че промени решението си след намесата на ВАР.

ЦСКА 1948 оглавява класирането с цялостен актив от 6 точки. " Орлетата " заемат последната 14-а позиция в подреждането без точки. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР