Отборът на ЦСКА 1948 приема Струмска слава тази вечер в

...
Отборът на ЦСКА 1948 приема Струмска слава тази вечер в
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 открива кръга във Втора лига, люто столично дерби утре

Отборът на ЦСКА 1948 приема Струмска популярност довечера в първа среща от XX кръг на Втора професионална лига. Воденият от Петко Петков състав, който несъзнателно направи голяма услуга на водача Царско село предишния кръг, откакто изравни за 2:2 на Монтана в последната минута, ще гони наложителни три точки на Националния стадион в гонене на заветната цел - най-малко третото място и присъединяване на бараж за елита.
 Монтана - ЦСКА 1948 @@@
В момента “червените” са четвърти с 33 точки в актива си - с две по-малко от третия Арда (Кърджали). Клубът от “Арена Арда” е с нов старши треньор, откакто Стойчо Стоев напусна изненадващо поста, с цел да поеме първенеца Лудогорец. Мястото му пък бе заето от водилия за последно ЦСКА-София Стамен Белчев.

Иначе водачът Царско село е хазаин на Локомотив (София) на следващия ден, от 12:30 часа. Момчетата на Никола Спасов ще гонят нови три точки и увеличение на задатъка пред втория Монтана, който в понеделник има аудиенция на дубъла на Лудогорец. В момента “царете” са първи, с 52 точки в актива си, а монтанчани втори - с 43.
 Царско село - Локомотив Сф @@@
Изключително забавно се обрисува да бъде на стадион “Дружба” в Добрич на следващия ден, където локалният Добруджа приема Черноморец (Балчик) в районното дерби на кръга. “Жълто-зелените”, които са закотвени на дъното в класирането, имат отчайваща потребност от точки, с цел да запазят възможностите си за оцеляване в професионалния футбол. Балчиклии не са застрашени от изпадане, само че сигурно ще се хвърлят против домакините от “Дружба”.

Втора професионална лига, сезон 2018/2019, XX кръг

8 март, петък, 18:00 часа

ЦСКА 1948 - Струмска популярност (Радомир)

9 март, събота, 12:30 часа

Царско село - Локомотив (София)

9 март, събота, 15:30 часа

Кариана (Ерден) - Литекс
Ботев (Гълъбово) - Пирин (Благоевград)
Арда (Кърджали) - Несебър
Поморие - Локомотив (Горна Оряховица)
Добруджа - Черноморец (Балчик)

11 март, понеделник, 15:30 часа

Лудогорец 2 - Монтана

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВТОРА ЛИГА
ГОЛМАЙСТОРИТЕ В ШАМПИОНАТА
ПОВЕЧЕ НОВИНИ ЗА ВТОРА ЛИГА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР