Отборът на Тотнъм продължи наказателната си акция на Балканския полуостров,

...
Отборът на Тотнъм продължи наказателната си акция на Балканския полуостров,
Коментари Харесай

Тотнъм продължи наказателната си акция на Балканите

Отборът на Тотнъм продължи наказателната си акция на Балканския полуостров, откакто в профил и отбора от Шкендия в квалификациите за групите в Лига Европа. В предходната фаза лондончани се оправиха с пловдивския на " Лаута ". Тази вечер воденият от мениджъра отбор надделя Шкендия с 3:1 на стадион " Тодор Проески " в Скопие в дуел от третия квалификационен кръг.

Гостите стигнаха до гол още в четвъртата минута, като негов създател стана. След попадението отборът от Тетово се прибра в отбрана и не позволяваше на англичаните да основават положения, като играта се водеше най-вече в средата на терена. Резултатът се резервира до почивката, а през вторите 45 минути играта се отвори. Само 10 минути след почивката Шкендия стигна до равнене на резултата посредством Валмир Нафиу.

Това принуди мениджъра на " шпорите " Жозе Моуриньо да пусне в игра звездата си и. Тотнъм заигра по-офанзивно и разумно стигна до попадение посредством в 70-ата минута. Десет минути преди края Кейн оформи крайното 3:1 след центриране на Сон в наказателото поле. Следващият противник на " шпорите " ще бъде Макаби Хайфа, който в профил съветския Ростов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР