Отборът на Тотнъм е определил полузащитника на Милан Франк Кесие

...
Отборът на Тотнъм е определил полузащитника на Милан Франк Кесие
Коментари Харесай

Тотнъм е фаворит за подписа на звезда на Милан

Отборът на Тотнъм е определил полузащитника на Милан Франк Кесие като своя съществена трансферна цел, откакто договорът му изтича в края на сезона. Спортният шеф на „ шпорите “ Фабио Паратичи има близки връзки с клубовете от Серия А, което може да се смята за леко преимущество.

Звездата на Милан има договор единствено до края на сезона и все още договарянията за подновяването му не вървят безпрепятствено, макар че „ росонерите “ не с отхвърлят да го задържат.

„ Calciomercato “ твърди, че Тотнъм е отпред на опашката за подписа на някогашния халф на Аталанта. 25-годишният Кесие може да договаря свободно с други клубове от 1 януари.

Сред останалите заинтригувани от халфа тимове са Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Пари Сен Жермен. Но въздействието на Паратичи в Серия А наподобява може да даде на Тотнъм преимущество в конкуренцията за подписа му.

Паратичи към този момент имаше огромно въздействие в Тотнъм, откакто беше през лятото беше в основата на пристигналите в клуба Кристиан Ромеро и Пиерлуиджи Голини.

, è tornato il Presidente: doppietta d’autore e messaggio già arrivato. La verità sul e le voci di un accordo
— calciomercato.com (@cmdotcom)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР