Отборът на Тотнъм допусна изненадваща загуба в гостуването си на

...
Отборът на Тотнъм допусна изненадваща загуба в гостуването си на
Коментари Харесай

10 от Тотнъм поставиха под въпрос класирането си напред в ЛК след шокираща загуба в Словения

Отборът на Тотнъм позволи изненадваща загуба в гостуването си на словенския Мура с 1:2 в пети дуел от група „ G “ на Лигата на конференциите и сложи класирането на елиминациите в шампионата под сериозна въпросителна.

В другия мач от групата, игран по същото време, Рен и Витес направиха същинско голово шоу и приключиха при резултат 3:3. Това значи, че френският отбор си подсигурява първото място в групата с актив от 11 точки, до момента в който Витес и Тотнъм имат по седем. В момента обаче нидерландският отбор е на втората позиция. В последния кръг Тотнъм приема Рен, до момента в който Витес приема Мура.

Още в 11-ата минута Хорват даде преднина на Мура, откакто проби отдясно, влезе във вътрешността, оправи се със Санчес и с доста хубав удар в горния отдалечен ъгъл откри резултата.

В 32-рата минута „ шпорите “ останаха с човек по-малко, откакто Райън Сесеньон без изпъден поради втори жълт картон.

Пет минути по-късно гостите бяха покрай изравняването, само че удар на Хари Кейн мина на сантиметри от задачата.

В 54-ата минута Антонио Конте пусна в игра Сон, Моура, Дейвис и Дайър, което оказа помощ на Тотнъм да изравни.

Преди това Сон направи добър рейд, само че ударът му бе избит от Обрадович. Малко по-късно Кейн засече с глава от корнер, само че още веднъж стражът на Мура се намеси.

В 72-ата минута обаче Кейн изравни резултата, откакто получи пас от Моура и от дребен ъгъл красиво копна топката над Обрадович.

Тотнъм натисна в търсене на обрата, само че вместо това позволи второ попадение в четвъртата минута от добавеното време. Мароса бе изтърван, Санчес не съумя да се намеси добре в отбрана, след което резервата на Мура стреля, топката рикошира в защитник и влезе във вратата на Голини за крайното 2:1.

Full-time.
— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР