Отборът на Сампдория, който официално вече изпадна от Серия “А,

...
Отборът на Сампдория, който официално вече изпадна от Серия “А,
Коментари Харесай

Сампдория се добра до равенство в последния си домакински мач от Серия “А”

Отборът на Сампдория, който публично към този момент изпадна от Серия “А ”, изигра един от дребното си мощни мачове през сезона и стигна до тъждество 2:2 против Сасуоло в мач от 37-ия кръг на Ла Лига. Точката обаче лиши Самп даже от теоретичните шансове да приключи на по-горно място от последното, до момента в който Сасуоло се усеща удобно на 13-ото място.

Мачът стартира вихрено домакините поведоха в резултата след единствено 8 минути игра посредством Маноло Габиадини. Радостта им обаче бе прекомерно къса и секунди след подновяването на играта в 9-ата минута Доменико Берарди изравни, а в 11-ата Матеус Енрике реализира цялостния поврат. В последна сметка ориста се усмихна и разреши на тима от Генуа да приключи последния си домашен мач от Серия “А ” с високо вдигната глава и Мартин Ерлич от Сасуоло си означи автогол в 78-ата минута.

Така Сампдория е напът да си тръгне от италианския хайлайф с една ужасяваща серия от 11 следващи загуби, в случай че в последния ден от сезона не победи първенеца Наполи. Сасуоло от своя страна също не завършва акцията по най-хубавия метод, тъй като отборът не съумя да победи в нито един от последните си пет мача, записвайки две равенства и три загуби.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР