Отборът на Рома измъкна точка като гост на Удинезе в

...
Отборът на Рома измъкна точка като гост на Удинезе в
Коментари Харесай

Рома измъкна геройска точка в последната секунда срещу Удинезе

Отборът на Рома измъкна точка като посетител на Удинезе в здрав дуел от 29-ия кръг на италианската Серия А. Срещата на „ Дачия Арена “ приключи наедно при резултат от 1:1.

В воин за „ вълците “ се трансформира Лоренцо Пелегрини, който вкара дузпа в четвъртата минута на добавеното време и избави точката за своите.

Удинезе поведе в 15-ата минута посредством Нахуел Молина. Той получи топката пред наказателното поле на Рома и изпрати страховит шут в мрежата на Руи Патрисио.

Домакините пропуснаха още две положения през първото полувреме, удариха една греда и продължиха да бъдат по-опасният тим през втората част. Лазар Самарджич даже пропиля обстановка очи в очи с Патрисио в 90-ата минута и скоро по-късно Рома стигна до най-хубавия си късмет за гол.




Играч на Удинезе игра с ръка в наказателното поле и дузпата бе доказана от ВАР, а Пелегрини преодоля Марко Силвестри от бялата точка за крайното 1:1.

Така след 29 кръга "вълците " са на петото място с актив от 48 точки и тъждество с шестия Аталанта, който също приключи наедно през днешния ден. Удинезе пък остана на 14-о място с 30 точки и осем пред изпадащия Венеция.

A point rescued at the end.

Lorenzo Pellegrini’s nerveless penalty deep into added time salvages a draw.

— AS Roma English (@ASRomaEN)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР