Отборът на РБ Лайпциг записа много драматична победа с 3:2

...
Отборът на РБ Лайпциг записа много драматична победа с 3:2
Коментари Харесай

Лайпциг вече диша във врата на Байерн след драматичен успех над Вердер

Отборът на Република България Лайпциг записа доста трагична победа с 3:2 над Вердер (Бремен) в днешния мач от 17-ия кръг в Бундеслигата.

Резултатът беше открит в 22-ата минута, когато Клостерман приключи чудесната си солова акция с доста прекрасен удар от вътрешността на наказателното поле. Топката профуча около вратаря и влетя в мрежата за 1:0.

 Снимка 396933
Източник:

В 44-ата минута, Тимо Вернер удвои, откакто от близко мушна кълбото за 2:0. Щастието на домакините обаче не търпя дълго. В 67-ата минута, Вердер понижи, откакто Селасие освободи пространство пред Крузе, който с невъзмутимо осъществяване се разписа за 1:2.

Само 10 минути по-късно, Сарджънт изравни за 2:2, преодолявайки вратаря с прекрасен удар, след който топката рикошира в лявата греда и влезе в мрежата.

В 87-ата минута, домакините още веднъж напреднаха в резултата, откакто Брума се разписа за 3:2 и оформи крайния резултат в тези среща.

 Снимка 396931
Източник:

След тази победа, Лайпциг събра актив от 31 точки и към този момент е единствено на две разлика от третия Байерн (Мюнхен) и втория Борусия (М`Гладбах). Вердер пък е 10-ти с 22.

Резултати от Бундеслигата:

Байер (Леверкузен) - Херта 3:1

Нюрнберг - Фрайбург 0:1

Хановер - Дюселдорф 0:1

Щутгарт - Шалке 04 1:3
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР