Отборът на Олимпик Марсилия затвърждава своя посредствен сезон, след като

...
Отборът на Олимпик Марсилия затвърждава своя посредствен сезон, след като
Коментари Харесай

Марсилия изхвърча от турнира за Купата на Франция

Отборът на Олимпик Марсилия затвърждава своя несъвършен сезон, откакто беше отстранен след 1:2 в неделя в Перпинян на 1/16-финал в шампионата за Купата на Франция от Кане Русийон, тим от Лига Национал 2, еквивалент на 4-та дивизия.

Голове на Йерми Постераро в 21-вата и на Йохан Бап в 71-ата осигуриха триумфа на скромния отбор от Прованс, а за Олимпик (Марсилия) Аркадиуш Милик изравни в 38-ата минута след пас на Валер Жермен.

Това беше и последният мач на пейката на Насер Ларгует, краткотраен треньор, който ще отстъпи мястото си през идната седмица на аржентинеца Хорхе Сампаоли.

Олимпик Марсилия понастоящем е 8-и във френското състезание, като в последните месец и половина претърпява бурни дни, които костваха поста на Андре Вияш-Боаш.

Лидерът в шампионата Лил не позволи такива сензации и се оправи с 3:1 при гостуването на остров Корсика на различен четвъртодивизионен тим Газелек Аячо. Домакините обаче улесниха оптимално " песовете, откакто си вкараха два антогола. Александър Дуримел го направи за 1:0 9-ата минута, а Малик Лопи в 84-ата за 3:0. Португалецът Шека се разписа за 2:0 в 71-ата минута, а корсиканците върнаха един гол минута преди последния съдийски сигнал.

Анже отнесе с 5:0 Клуб Франсискен, който се състезава в шампионата на остров Мартиника, а в другата среща от през днешния ден се изправиха два тима от четвърта лига. Шатобриан победи с 3:1 като посетител Роморантен и продължава в идната фаза.

Утре е едно от дербитата на този стадий от шампионата, което пък е и районен конфликт: Ница приема Монако.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР