Отборът на Нотингам Форест запази надежди за оцеляване във Висшата

...
Отборът на Нотингам Форест запази надежди за оцеляване във Висшата
Коментари Харесай

Нотингам се измъкна от зоната на изпадащите след екшън със 7 гола срещу Саутхемптън

Отборът на Нотингам Форест резервира очаквания за оцеляване във Висшата лига на Англия, откакто победи гостуващия Саутхямтпън с 4:3 в среща от 35-ия кръг на футболното състезание на Англия.

Тайво Авоний вкара два гола за домакините в границите на три минути сред 18-ата и 21-ата, преди Карлос Алкарас да върне едно попадение за гостите преди почивката.

Морган Гибс-Уайт осъществя дузпа и върна преднината на Нотингам от два гола в 44-ата минута, само че след удар с глава на бразилеца Лианко Саутхямптън понижи изоставането си на 2:3.
 Брайтън - Евертън 1:5 в мач от Висшата лига
Евертън унижи Брайтън като посетител и напусна зоната на изпадащите

Неочакван процес на събитията

Саутхямптън даже можеше да изравни, само че играчите на отбора пропуснаха няколко благоприятни условия. В последна сметка домакините още веднъж вкараха гол, откакто Данило се разписа в 73-ата минута.

В 90-ата минута гол на Фелипе от Нотингам беше анулиран поради засада след интервенция на системата за видеоповторение ВАР, преди капитанът на " светците " Джеймс Уорд-Праус да осъществя дузпа в шестата минута на добавеното време.

Със извоюваните три точки Нотингам се измъкна от зоната на изпадащите и се изкачи до 16-о място с 33 от 35 мача. Саутхямптън има 24 точки и е на 8 от спасението три мача преди края на сезона.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР