Отборът на Ница завърши сезона във Франция на седмо място,

...
Отборът на Ница завърши сезона във Франция на седмо място,
Коментари Харесай

Ница сащиса Монако

Отборът на Ница приключи сезона във Франция на седмо място, откакто записа триумф с 2:0 над Монако в 38-ия кръг на Лига 1. Домакините стигнаха до успеха след автогол на Беноа Бадиашил в 36-ата минута и дузпа, осъществена от Микаел Льо Биян в 67-ата минута.

По този метод тимът от Лазурния бряг финишира седми с 56 точки, до момента в който Монако остана на 17-ото място с 36 пункта, загърбвайки акция, която монегаските ще желаят час по-скоро да не помнят.

Головете на юг стартираха в 36-ата минута, когато Алан Сент-Максимен центрира отдясно, само че Бадиашил понечи да чисти топката, само че вместо да я прати навън, то бранителят я достави непосредствено във вратата на Диего Беналио, с цел да открие резултата на „ Алианц Ривиера” – 1:0 за Ница.

Второто полувреме в Ница видя втори гол за домакините, които удвоиха резултата в своя изгода. Седем минути след миналия час игра Бало Туре фаулира Сент-Максимен в наказателното поле, не оставяйки късмет на рефера за решение и той уточни дузпа за Ница. Зад топката застана Льо Биян, който с добър изстрел удвои – 2:0.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР