Отборът на Нефтохимик Бургас надигра като гост Монтана с 3:2

...
Отборът на Нефтохимик Бургас надигра като гост Монтана с 3:2
Коментари Харесай

Мартин Стоев: Важна победа, не съм доволен от играта

Отборът на Нефтохимик Бургас надигра като посетител Монтана с 3:2 гейма в мач от 19-и кръг на Супер Волей. С това първенците записаха 14-а победа, като с 5 загуби и 42 точки резервират трета позиция във краткотрайното класиране.

Старши треньорът Мартин Стоев приказва след триумфа:

„ Победата бе значима, с цел да запазим позицията ни в класирането, на която се намираме. От играта не съм удовлетворен. Нямаме втори диагонал, играхме с три четворки в последните геймовете. Но с каквото имаме, с това играем “, сподели Стоев.

„ Слабостите в днешния мач са две. Едното е неналичието на диагонал. Другото са спадове в играта ни. И във втория и в четвъртия гейм достигнахме противника, само че вместо да продължим напред, се получи спад, който потегля в посрещането “, безапелационен е наставникът на бургазлии.

„ Все още има състезатели, които би трябвало да намерят формата си. Видяхте, че Иван Раич не устоя пет гейма. Иван Станев също не устоя. Но значимото е да продължаваме да работим, тъй като нямаме избор. До плейофите има двайсетина дни. Ще се постараем да бъдем в по-добра кондиция “, показа Стоев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР