Отборът на Националната служба за охрана (НСО) спечели първото място

...
Отборът на Националната служба за охрана (НСО) спечели първото място
Коментари Харесай

Служителите на НСО най-добри в стрелбата на традиционния турнир за жени 8-ми март

Отборът на Националната работа за защита (НСО) завоюва първото място в обичайния шампионат по пукотевица за дами „ 8-ми март “, който се организира в Пловдив на 2 и 3 септември. Символичен хазаин на събитието бе Съвместното командване на специфичните интервенции.

Общо 13 тима с 26 дами от системите на Министерство на вътрешните работи, МО и Българската войска и от службите за сигурност демонстрираха високи умения и акуратност в динамична пукотевица. В самостоятелното класиране чиновниците на НСО завоюваха едно второ и едно трето място. Индивидуално първо място зае представител на Съвместното командване на специфичните интервенции.

На специфична гала в Гранд Хотел Пловдив участниците в шампионата бяха отличени от ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева.



Третото издание на шампионата за дами, проведен от Националната работа за защита, Министерството на защитата и Министерството на вътрешните работи, бе отсрочено през тази година, поради въведените противоепидемични ограничения в страната. Турнирът има за цел да насърчи повече млади девойки и дами да одобряват предизвикването на службата в бранш „ Сигурност “.



Състезанието е в синхрон с задачите на Националната тактика за поощряване на равнопоставеността на дамите и мъжете 2016-2020 година и е включено в Националния проект за осъществяване на тактиката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР