Отборът на Наполи ще продължи участието си в евротурнирите напролет

...
Отборът на Наполи ще продължи участието си в евротурнирите напролет
Коментари Харесай

Наполи ще играе в Лига Европа

Отборът на Наполи ще продължи присъединяване си в евротурнирите през пролетта в Лига Европа, откакто не съумя да прескочи груповата фаза в Шампионската лига. Неаполитанци изгубиха последния си мач от група F като посетител на Фейенорд и останаха трети в крайното класиране. От групата в елиминациите на Шампионската лига ще вземат участие Манчестър Сити и Шахтьор Донецк.

Наполи имаше най-малък късмет да продължи в ШЛ, само че за тази цел трябваше да завоюва против Фейенорд, а в това време Манчестър Сити да победи Шахтьор. Още в 33-ата минута на мача в Харков обаче украинците водеха с 2:0, което пречупи духа на играчите на Маурицио Сари след бурните начални минути.
 Фейенорд - Наполи @@@
Влезлият на мястото на контузения Лоренцо Инсиние полски нападател Пьотр Желински откри резултата още във втората минута, откакто се разписа от близко при едно центриране от директен свободен удар на Амаду Диавара. Малко по-късно пък Мертенс и Хамшик пропуснаха да удвоят преднината.

В 33-ата минута домакините изравниха, откакто Николай Йоргенсен с глава разстреля Пепе Рейна. Точно в този миг и Шахтьор поведе с 2:0 на Манчестър Сити, което повлия на настроението на неаполитанците. В края на мача Фейенорд остана с 10 души на терена, само че все пак стигна до цялостен поврат, откакто Сен Жуст се разписа с глава след осъществяване на ъглов удар.
 Фейенорд - Наполи @@@
Шампионска Лига 6 кръг, сряда 6 декември  Фейенорд 2:1краен резулат  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР