Отборът на Монтана остана начело в класирането на Efbet Супер

...
Отборът на Монтана остана начело в класирането на Efbet Супер
Коментари Харесай

Монтана остана начело след лесна победа над Славия

Отборът на Монтана остана отпред в класирането на Efbet Супер Волей, откакто записа 5-а поредна и общо 9-а победа. Момчетата на Даниел Пеев биха изрично като посетители Славия с 3:0 (25:19, 25:16, 27:25) в мач от предпоследния 10-и кръг на първия полусезон на шампионата, игран довечера в зала " Панайот Пондалов " в столицата.

Така монтанчани водят във краткотрайното класиране с 9 победи, 1 загуба и 24 точки. Славия пък е на предпоследното 11-о място с едвам 1 победа, 9 загуби и 2 точки. В последния 11-и кръг от полусезона Монтана приема първенеца Хебър (Пазарджик), до момента в който " белите " играят с ЦСКА. Срещите са надлежно в събота (17 декември) и петък (16 декември) от 18,00 часа.

Най-полезни за Монтана станаха влезлите като запаси Димитър Калчев (2 блока, 2 аса, 88% успеваемост в офанзива и 13% положително посрещане - +7) и Любослав Симеонов (91% успеваемост в офанзива - +7) с 11 и 10 точки за успеха. Калчев бе разгласен и за MVP на мача.

За Славия единственият с двуцифров актив бе Виктор Недялков с 12 точки (1 блок и 42% успеваемост в офанзива - +6).

Снимки: NVL/Startphoto.bg

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР