Отборът на Майнц 05 постигна победа с 3:1 при домакинството

...
Отборът на Майнц 05 постигна победа с 3:1 при домакинството
Коментари Харесай

Майнц се спаси и усложни ситуацията на Вердер

Отборът на Майнц 05 реализира победа с 3:1 при семейството си на Вердер (Бремен) в среща от предпоследния 33-и кръг в Бунеслигата.

В 25-ата минута след центриране от фаул удар на Карим Онисиво беше избит от голлинията, само че Робин Куайсон съумя да добута топката за 1:0. Само пет минути по-късно Жан-Пол Боетиус удвои преднината на домакините с акуратен удар. В 58-ата минута със мощен шут от близко Юя Осако върна един гол за " бременските музиканти ", които се втурнаха в търсене на изравнително попадение. Вместо това в 85-ата минута резервата Едмилсон Фернандеш оползотвори извеждащ пас на Ридле Баку, с цел да оформи крайното 3:1.

WE'RE STAYING UP!! WHAT A MATCH!

FT #StayingUpTheMainz #M05SVW 3-1 pic.twitter.com/8ebLPd2xgo
— Mainz 05 English (@Mainz05en) June 20, 2020
Така 13-ият в класирането Майнц събра 37 точки и си обезпечи оставането в немския хайлайф кръг преди края. Вердер обаче продължава да е на предпоследното 17-о място, като към този момент е на две точки от плейофната 16-а позиция, заета от Фортуна (Дюселдорф). По този метод единствено победа против Кьолн може да запази възможностите на " зелените " за постигане до плейоф за място в Бундеслигата през идващия сезон.
Бундеслига 33 кръг, събота 20 юни  Майнц 05 3:1краен резулат  Вердер Бремен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР