Отборът на Манчестър Сити успешно защити титлата си във Висшата

...
Отборът на Манчестър Сити успешно защити титлата си във Висшата
Коментари Харесай

Манчестър Сити възкръсна за шест минути и отново е шампион на Англия

Отборът на Манчестър Сити сполучливо отбрани купата си във Висшата лига, откакто в последния кръг от сезона завоюва с 3:2 семейството си на Астън Вила, което разреши на " жителите " да побеждават със своята осма шампионска купа на Англия.

Успехът за тима на Хосеп Гуардиола пристигна по извънредно инфарктен метод, откакто до 76-та минута те изоставаха с 0:2.

В същото време главният преследвач на " жителите " Ливърпул играеше при резултат 1:1 против Уулвърхямптън и се нуждаеше единствено от един гол, с цел да стигне до купата.

Само в границите на пет минути обаче, сред 76-та и 81-та, две попадения на резервата Илкай Гюндоган и едно на Родри хвърлиха в възторг феновете на " Етихад ", носейки цялостния поврат за Манчестър Сити.

В оставащото време Сити резервира задатъка и по този метод завоюва втора поредна купа във Висшата лига и общо четвърта под управлението на Пеп Гуардиола.

На " Анфилд " пък Ливърпул в последна сметка стигна до победа с 3:1 против " вълците ", само че в последна сметка момчетата на Юрген Клоп останаха единствено на точка от Манчестър Сити в крайното нареждане.

Точни за триумфа на " мърсисайдци " бяха Садио Мане, Мохамед Салах и Анди Робъртсън, откакто Педро Нето бе дал задатък на Уулвс още в 3-та минута.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР