Отборът на Лудогорец за юноши до 18 години завоюва правото

...
Отборът на Лудогорец за юноши до 18 години завоюва правото
Коментари Харесай

Лудогорец спечели Купата на БФС при 18-годишните след разгром над ЦСКА 1948

Отборът на Лудогорец за юноши до 18 години завоюва правото да показва България в Младежката Шампионска лига, откакто завоюва Купата на БФС за юноши старша възраст. Талантите на първенците съкрушиха с 3:0 ЦСКА 1948 във финала на шампионата. Мачът се игра през днешния ден на стадион „ Ивайло ” във Велико Търново.

Момчетата на Захари Сираков имаха късмет да открият още в 11-та минута, само че стражът на противника съумя да извади рисков шут на Никола Тодоров от границата на наказателното поле. В 14-та минута бърза контраофанзива на „ орлите ” приключи с извеждащ пас на Петър Кирев, а Константин Димитров засече тъкмо от придвижване и откри резултата. В 22-та минута акция на разградчани провокира безредие в наказателното поле на ЦСКА-1948. Петър Кирев се оказа най-съобразителен и нанесе удар, само че защитник съумя да избие на сантиметри от голлинията. В 28-та минута Симеон Шишков стреля рисково от директен свободен удар, само че вратарят на столичани съумя да избави. В 32-та минута обаче той капитулира за повторно. Константин Димитров пресече пас обратно на защитник в алено, дриблира и прати топката в мрежата за 2:0. При този резултат приключи първото полувреме.

През второто Петър Кирев обстрелва рисково вратата на ЦСКА-1948 от фал в 54-та минута, само че стражът съумя да избави. В 61-та минута Кирев нахлу в наказателното поле и при опит да го спре бранител отклони в краката на Александър Маринов, който невъзмутимо повиши на 3:0. До края на срещата не паднаха други попадения и гениите на Лудогорец победиха с Купата на БФС и със завоюваното право на присъединяване в Младежката Шампионска лига.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР