Отборът на Лудогорец стартира участието си в груповата фаза на

...
Отборът на Лудогорец стартира участието си в груповата фаза на
Коментари Харесай

Точка за Лудогорец в Турция, звездният Башакшехир не е нищо особено!

Отборът на Лудогорец започва присъединяване си в груповата фаза на Лига Европа с тъждество против Истанбул Башакшехир.

Двата отбора не се победиха, завършвайки по този начин, както и започнаха разногласието между тях на турска земя - при резултат 0:0.

Местният клуб непрекъснато прогресира и към този момент е сериозен фактор в локалното състезание, а в квалификациите на Шампионската лига отстрани Брюж и беше напълно покрай това да шокира Севиля с гол в последната минута, който щеше да го прати в групите на шампионата.

Днес обаче звездите на отбора бяха обезличени от българските бранители.

 Снимка 312643
Източник:

При повече късмет пред вратата на противника пък, лудогорци можеха да си тръгнат с трите точки от южната ни съседка.

ТОПСПОРТ наблюдава онлайн за потребителите си случилото се на терена:

 Истанбул Башакшехир - Лудогорец 0:0, ще бъдат ли осъдени пропуските на първенците? онлайн
Истанбул Башакшехир - Лудогорец 0:0, ще бъдат ли осъдени пропуските на първенците?

Херо залага на сигурността

Първото полувреме стартира с масиран напън на домакините. Те търсеха откриващото попадение в срещата, с което да си подсигуряват известно успокоение в минутите по-късно.

След като обаче състезателите на истанбулския отбор не съумяха да материализират териториалното си предимство, на собствен ред " орлите " взеха решение да " настъпят газта ".

Шампионите на България проведоха три поредни акции, като всяка една от тях приключи с прецизен изстрел по посока вратата на противника. Стражът на домакините обаче бе непробиваем, като изключително основни се оказаха намесите му след отдалечен изстрел на Жоао Пауло, а по-късно и при диагонален шут на Лукоки.

 Снимка 308376
Източник:

След това играта загрубя, бяха осъществени редица ненужни, накъсващи играта нарушавания, които несъмнено занижиха качеството на играта и на следения футбол.

В заключителните мигове от първата част домакините стигнаха до три поредни статични положения пред наказателното поле на Броун, само че по този начин и не съумяха да нанесат прецизен изстрел в очертанията на българската врата.

През вторите 45 минути огромна част от звездите на противника напуснаха терена, като Авджъ очевидно не бе удовлетворен от изявите им.

На собствен ред пък " орлите " замениха част от атакуващите си футболисти, само че макар включването на Кешеру в игра, до гол за българския състав в мача по този начин и не се стигна.

 Снимка 309104
Източник:

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо не взе в групата за мача на стадион " Фатих Терим " Върджил Мисиджан, като не е ясно заради каква причина една от звездите на тима не отпътува за Истанбул.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР