Отборът на Лудогорец ще се изправи срещу казахстанския Астана в

...
Отборът на Лудогорец ще се изправи срещу казахстанския Астана в
Коментари Харесай

Лудогорец влиза в битка с Астана в Лига Европа

Отборът на Лудогорец ще се изправи против казахстанския Астана в първи мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа през днешния ден, 8 август. Двубоят в Казахстан стартира в 17:00 часа българско време.


" Орлите " стигнаха до конфликта с Астана, откакто бяха отстранени от словенския Олимпия Любляна във втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Сега първенците на България ще се опитат да преодолеят казахстанския отбор, с цел да стигнат до дуел с нидерландския гранд Аякс в плейофите за влизане в груповата фаза на шампионата. Ако загуби от Астана, то Лудогорец ще срещне латвийския Валмиера или албанския Партизани в плейофите на Лигата на конференциите.

Разградчани се показват нерешително от началото на сезона, като записаха изненадващи загуби от Крумовград и косовския Балкани в първите си два публични дуела, само че по-късно записаха разгромни победи над Балкани с 4:0, Етър с 5:0 и Ботев Враца също с 5:0. Междувременно, българският отбор загуби равностойна борба с Олимпия след 1:1 в Разград и трагична загуба с 1:2 в Любляна.

„ Въобще не мисля за Аякс, всеки идващ мач е най-съществен. Целият фокус в този момент би трябвало да е върху Астана. Изкуственият терен несъмнено дава преимущество на Астана. Все отново обаче се надявам настилката да не бъде проблем за нас. Всички картотекирани футболисти са здрави. Единствено мачът ще пропусне Сон, който е осъден поради аления картон в предходния дуел “, съобщи треньорът на Лудогорец Ивайло Петев на конференцията преди дуела с Астана.

„ Отборът е в положително психическо положение преди мача. Кирил Десподов не се усещаше добре след пропуснатата дузпа против Олимпия Любляна, само че в този момент е добре “, добави Петев. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР