Отборът на Лудогорец допусна второ поражение по време на зимната

...
Отборът на Лудогорец допусна второ поражение по време на зимната
Коментари Харесай

Лудогорец допусна втора загуба в контролите си в Турция

Отборът на Лудогорец позволи второ проваляне по време на зимната си подготовка в Турция, откакто отстъпи с 0:2 на румънския първенец ЧФР Клуж. Двубоят стартира по-добре за българския отбор, който можеше да открие първоначално посредством новото попълнение Адриан Попа. Малко по-късно изстрел на Яцек Горалски не откри задачата.

Противно на логиката, румънците съумяха да поведат посредством Адам Ланг, който наказа неточност на вратаря Хорхе Броун в 16-та минута. До края на първата част последваха две положителни обстановки за нападателя Клаудиу Кешеру, както и най-чистата обстановка за,,зелените “, която се откри пред Джоди Лукоки. Той засече подаване на Вандерсон, само че топката мина настрана от вратата.

През втората част старши треньорът на Лудогорец Антони Здравков направи 10 промени в стартовия състав, които обаче не доведоха до позитивна смяна в резултата.,,Милионерите “ по този начин и не сътвориха чисто голово състояние след почивката и бяха осъдени от румънския първенец в края на мача. Тогава Ганеа се възползва от нова неточност в защитата на българския тим и оформи крайното 2:0. Така Лудогорец позволи втора загуба на лагера си в Белек, след провалянето от различен румънски отбор – Ботошани, като победи във втория си мач унгарския Хонвед. В идващия си надзорен мач първенците играят с полския Лехия на 25 януари. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР