Отборът на Локомотив София се отърси по възможно най-добрия начин

...
Отборът на Локомотив София се отърси по възможно най-добрия начин
Коментари Харесай

Локомотив Сф срази Пирин след гол от дузпа и страхотно изпълнение на Франса

Отборът на Локомотив София се отърси по допустимо най-хубавия метод от тежката загуба против Левски предходната седмица и победи с 2:0 като хазаин Пирин Благоевград в среща от 4-ия кръг на Първа лига.

В столичния квартал " Надежда " момчетата на Стойчо Стоев изиграха стабилен дуел, в който надиграха " орлетата " и по този начин записаха втората си победа от началото на сезона.

" Червено-черните " започнаха по-активно срещата, само че все пак трябваше да чакат до добавеното време на първата част, с цел да открият резултата. Това се случи посредством Красимир Станоев, който беше прецизен от дузпа, отсъдена за нарушаване на вратаря на гостите Максим Ковальов, който повали в личното си наказателно поле Галин Минков.



След почивката обстановката на терена не се промени радикално, макар че играчите на Пирин Благоевград можеха да изравнят резултата в 73-ата минута, когато Симеон Александров излезе на отлична позиция, само че откакто мина около вратаря на Локомотив София, пропусна да означи на опразнената врата.

Осем минути преди края на постоянното време пък Карлос Франса подпечата трите точки за столичните " железничари " след ужасно осъществяване на директен свободен удар от голямо разстояние, което остави беззащитен стража на " орлетата ".

С триумфа Локомотив София се изкачи на 7-ото място в класирането с актив от 6 пункта, до момента в който Пирин остава на предпоследната 15-а позиция с едвам 1 точка.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР