Отборът на Локомотив София привлече бившия национал на България Антонио

...
Отборът на Локомотив София привлече бившия национал на България Антонио
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Антонио Вутов е класен футболист, който много ще помогне на Локомотив София

Отборът на Локомотив София притегли някогашния национал на България Антонио Вутов. Договорът на полузащитника със столичните „ железничари “ е за период от две години.

Антонио Вутов се завръща в родния хайлайф след два сезона в унгарския Мезьокьовешд. Веднага откакто договорът му с Локомотив стана факт, той организира и първа подготовка с новите си съотборници.

Старши треньорът на „ червено-черните “ Станислав Генчев съобщи, че Вутов може да дебютира още през уикенда против състава на Берое Стара Загора.

„ След напускането на Октавио търсим футболист на тази позиция, който да може да разпределя играта, да даде голов пас и да вкарва голове. Октавио бе доста значим за тима през предходната година и имаме известни усложнение на тази позиция. Аз съм извънредно удовлетворен, че успяхме да притеглим Антонио Вутов – добър, първокласен футболист и то българин, който може доста да помогне на тима “, съобщи Генчев пред камерата на Българска национална телевизия.

Селекцията в Локомотив София няма да приключи с привличането на Антонио Вутов. Столичани са в напреднали договаряния с централен нападател, който да увеличи резултатността на отбора, разгласи Генчев пред публичната медия.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР