Отборът на Локомoтив Пловдив отбелязва на днешния 8 май точно

...
Отборът на Локомoтив Пловдив отбелязва на днешния 8 май точно
Коментари Харесай

Локомотив Пд отбелязва точно 19 години от спечелването на шампионската титла

Отборът на Локомoтив Пловдив отбелязва на днешния 8 май тъкмо 19 години от историческата първа купа на България, с която " смърфовете " побеждават през сезон 2003/04.

" Черно-белите " използваха страницата си в обществените мрежи, с цел да напомнят триумфа над Славия с 3:2 на " Лаута ", който донесе златните медали на пловдивчани, които през оня паметен сезон са водени от Едуард Ераносян.

Точно 19 години след един от най-радостните мигове в историята на Локомотив Пловдив тимът посреща Левски в среща от последния 30-и кръг на постоянния сезон в Първа лига през днешния ден от 17.45 часа, а залогът е място в топ 6 и присъединяване в шампионската група в идните плейофи.

От " Лаута " използваха паметната дата, с цел да надъхат своите последователи и да ги призоват още веднъж да поддържат тима довечера на стадиона.

Ето го и известието от Локомотив Пд:

" На днешната дата се навършват тъкмо 19 години от спечелването на шампионската купа на Локомотив! Една от най-емблематичните дати за Пловдив!

На 08.05.2004г. Локомотив побеждава Славия с 3:2 на " Лаута "! По този метод пловдивчани са недостижими на върха и печелят купата - незабравим момент за всяко " черно-бяло " сърце!

Днес ни следва следващата значима среща! Изправяме се против Левски (София)!

Нека още веднъж бъдем дружно в следващата борба - почитатели и тим!

Ще се забележим на стадиона! "





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР