Отборът на Ливърпул снощи изигра първата си лятна контрола по

...
Отборът на Ливърпул снощи изигра първата си лятна контрола по
Коментари Харесай

Ливърпул потегли с разгром и нахлули на терена фенове

Отборът на Ливърпул нощес изигра първата си лятна контрола по време на подготовката за сезон 2019/2020. „ Червените” по традиция гостуваха на един от локалните отбори по поречието на река Мърси – Транмиър Роувърс, който падна победен с 0:6.

На „ Прентън Парк” не се случи нищо кой знае какъв брой изненадващо поради обстоятелството, че европейският клубен първенец гостува на отбор, който си завоюва промоция в Лига 1 посредством плейофите в четвъртото равнище на британския футбол. Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заложи на два радикално разнообразни състава през всяко от полувремената, като и преди, и след почивката „ супер белите” инкасираха по три попадения.

Резултатът беше открит от Натаниъл Клайн в 6-ата минута, а към края на първата част младият гений Риан Брюстър (38’ и 45’) означи две попадения. Втората част стартира с гол на Къртис Джоунс (53’), а след него се разписаха още Дивок Ориги (60’) и Боби Дънкан (67’).

Далеч по-интересни подиуми имаше в миговете директно след края на срещата. С последния сигнал на рефера Майк Дийн няколко десетки почитатели на Транмиър нахлуха на терена и започнаха да преследват играчите на Ливърпул за подписи и фотоси. На най-сериозно внимание се радваше точно Ориги, който имаше основни изяви в Шампионската лига и неотдавна подписа нов контракт с клуба. Дикторът на „ Прентън Парк” на няколко пъти посъветва тълпата, че дейностите им „ не са умни” и уместни, но това не беше задоволително с цел да пресече всеобщата еуфория.

#LFC fans invaded the pitch after beating Tranmere Rovers 6-0.

And there was one player they all ran to.... pic.twitter.com/Ou05nQjYfH
— Liverpool FC News (@LivEchoLFC) July 12, 2019
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР