Отборът на Лил ще запази първото си място в класирането

...
Отборът на Лил ще запази първото си място в класирането
Коментари Харесай

"Лил" удържа върха във Франция след равенство със "Страсбург"

Отборът на " Лил " ще резервира първото си място в класирането на френската Лига 1 и след 27-ия кръг, макар че стигна единствено до тъждество 1:1 при семейството си на " Страсбург ". " Мастифите ", които са непобедени в последните си девет мача и са спечелили седем от тях, са с актив от 59 точки, до момента в който " Пари Сен Жермен " е втори с 57.

" Страсбург " поведе в резултата в 36-ата минута. Людовик Ажорк получи топката от Фредерик Жилбер и с мощен шут се разписа за 1:0. Само две минути по-късно голмайсторът пропусна да усили преднината на гостите.
Снимка: Reuters
Домакините бяха покрай равнене преди почивката с удар на Свен Ботман под гредата, само че вратарят на гостите отби топката. Жонатан Иконе пък пропусна на два пъти през второто полувреме и " Лил " бе единствено на четири минути от третата си загуба за сезона, когато лидерът в Лига 1 бе избавен от Жозе Фонте. Португалецът засече с глава центриране на Бенжамен Андре в 86-ата минута и вкара за крайното 1:1.

Равенството изкачи " Страсбург " с една позиция до 15-а. Отборът е с 30 точки и пет повече от намиращия се в зоната на изпадащите " Ним ".

В 22 ч. по RING е огромното дерби на кръга сред " Олимпик " Марсилия и " Олимпик " Лион.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР