Отборът на Левски София се раздели с 35-годишният руснак Игор

...
Отборът на Левски София се раздели с 35-годишният руснак Игор
Коментари Харесай

Първо в Sportal.bg: Левски се раздели с руснак, играл за Австралия в Лондон 2012

Отборът на Левски София се раздели с 35-годишният руснак Игор Юдин, научи Sportal.bg.

Роденият в Екатеринбург посрещач, който игра за националния тим на Австралия от 2004 до 2013 година, в това число и на Олимпийските игри в Лондон 2012 година, бе притеглен от “сините ” преди началото на сезона от полския Бидгошч.

Заради травма Игор Юдин дълго се лекуваше и на процедура съумя да изиграе единствено два мача за Левски София в efbet Супер Волей при успеха вкъщи над Пирин (Разлог) с 3:0 и при загубата като посетител от Берое в Стара Загора с 1:3, в които записа общо 5 точки.

След края на първия полусезон в родното състезание управлението на “сините ” и Игор Юдин са се разбрали да прекратят съдействието си.

Така към този момент Игор Юдин, който в богатата си спортна кариера е играл за бразилския Минас, полските Ястрежебски Венгел, Олшчин, Бидгошч, съветските Кузбас, Динамо (Краснодар), Зенит (Казан), турския Галатасарай и италианските Пиаченца и Сиена, не е волейболист на Левски София.

Според информация на Sportal.bg от Левски София няма да притеглят нов задграничен волейболист за заместител на Игор Юдин, а ще се доверят на волейболистите, с които разполага старши треньора Николай Желязков.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР