Отборът на Левски постигна един от най-големите си успехи в

...
Отборът на Левски постигна един от най-големите си успехи в
Коментари Харесай

Как Palms bet помогна за възхода на Левски и спечелената купа

Отборът на Левски реализира един от най-големите си триумфи в историята на 15 май, когато победи с Купата на България. Славният клуб от столицата има редица титли и подвизи в Европа, като 26 пъти е ставал първенец на страната, само че тази Купа на България през 2022 година е изключително сладка за " сините " почитатели, защото те жадуваха трофей от 2009 година насам. Има доста " виновници “ за триумфа на Левски, като несъмнено Наско Сираков и Мъри Стоилов са в основата. Но букмейкърската компания palms bet също изигра огромна роля за триумфа на Левски. Без помощта на родния хазартен оператор даже не се знаеше дали " сините “ ще бъдат на картата сега, защото бяха в съществени финансови усложнения, преди palms bet да помогне на клуба.

Palms Bet и Левски стигнаха ръце за първи път през лятото на 2020 година Букмейкърската компания стана спонсор на " сините " в сложен за тима миг. Тогава никой си нямаше визия, че партньорството сред двете страни ще бъде толкоз значимо. През лятото на 2021 година Левски бе в още по-тежка обстановка. Отборът имаше потребност от нов притежател и свежи пари в касата. На сцената се появи английския предприемач Джоузеф Диксън. Той обаче не убеди никого в сериозните си планове и договорка за закупуването на Левски нямаше.

Провалът в договарянията за Левски означаваше, че клубът може да загуби професионалния си лиценз и да не стартира присъединяване си през сезон 2021/22. Букмейкърската къща Palms Bet обаче взе нещата в свои ръце. Един от водачите в онлайн залозите стана формален сътрудник на " сините " и усили средствата в касата на клуба. Двете страни подписаха контракт за пет години, като изпълнителният шеф на бетинг компанията Лъчезар Петров бе горделив да съобщи, че Палмс бет ще работят с Левски. Така клубът от " Георги Аспарухов “ бе малко по-добре финансово и след слаб старт на сезона бе нужна смяна. Наско Сираков се обърна към Мъри Стоилов, като дружно с Палмс бет накараха именития експерт за “сините “ почитатели да се завърне на " Герена “.

И Мъри извади магическата пръчка и преобрази Левски. Предвид сигурността, която palms
bet донесе в клуба, Станимир Стоилов можеше да се концентрира умерено върху зимната селекция. Левски се укрепи с по един – двама играчи на всеки пост – хората, които бяха нужни на Мъри. И Стоилов нямаше нито един слаб трансфер – всички играчи оправдаха упованията. Левски стартира да записва победа след победа. От втората половин на таблицата прогресира до топ 4. " Сините “ победиха Лудогорец на ½-финалите в Купата на България, а на финала надделяха ЦСКА. И това в сезон, който не бе ясно дали изобщо ще стартират. Но благодарение на букмейкъра Palms Bet, завръщането на Мъри Стоилов и всеотдайната работа на Наско Сираков, Левски се върна на огромната сцена и стартира още веднъж да мачка!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР