Отборът на Левски е поискал от УЕФА преиграване на реванша

...
Отборът на Левски е поискал от УЕФА преиграване на реванша
Коментари Харесай

Левски поиска преиграване на мача с Хамрун

Отборът на Левски е изискал от УЕФА преиграване на реванша с Хамрун Спартанс от третия квалификационен кръг на Лига на конференциите, поради " позволено жестоко нарушаване на разпоредбите от основния рефер и асистентите му, повлияло на резултата от мача ".

Става въпрос за обстановката незабавно след изравнителния гол на " сините ", когато състезател на малтийския отбор влиза в половината на Левски преди осъществяването на център и секунди по-късно асистира за победния гол на гостите. Левски отпадна от конкуренцията след загуба с дузпи от Хамрун.

" В петък, 12 август, малко преди 21:00 часа, при съблюдаване на 24 часовия период и след деликатна преценка на случая, екип под управлението на изпълнителния шеф Ивайло Ивков подава митинг пред УЕФА с искане за преиграване на мача с Хамрун. Представени са нужните доказателства за позволено жестоко нарушаване на разпоредбите от основния рефер и асистентите му, повлияло на резултата от мача. Предстои казусът да бъде незабавно прегледан от Контролната, Етична и Дисциплинарна комисия на УЕФА ", оповестяват от Левски.

Очаква се УЕФА да излезе с решение бързо, защото в четвъртък би трябвало да се играят плейофите за влизане в груповата фаза на шампионата, оповестява БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР