Отборът на Комодор(Варна)стартира в първия кръг от група Елит във

...
Отборът на Комодор(Варна)стартира в първия кръг от група Елит във
Коментари Харесай

Комодор започва с Аква спорт във ватерполния БГ елит

Отборът на „ Комодор ”(Варна)стартира в първия кръг от група „ Елит ” във ватерпола с дуел против съгражданите си от „ Аква спорт ”. Мачът е на 20 януари от 17,30 ч на басейн „ Приморски ”, оповестяват от пресслужбата на клуба.

Комодорци към този момент се приготвят интензивно за новия сезон.

„ Стартирахме подготовка на 3 януари. Тренираме на басейн „ Приморски ”. Първостепенната ни задача е в този момент, след паузата още веднъж да влезем в темп. В хода на мачовете ще забележим в какво положение сме и какво би трябвало да поправяме в другите игрови съставни елементи.Очакваме мачовете от група „ Елит ” с неспокойствие, с цел да вими какво е равнището ни и да сверим часовници със противниците си ”, разяснява треньорът на комодорци Николай Николов - Майката.

Той добави, че след паузата в шампионата в тима на „ Комодор ” няма ватерполисти с контузии. Всички състезатели, на които наставникът разчита, са на линия и упражняват на високи обороти. „ Смятам, че последователно ще навлезем в подготвителния развой и ще създадем оптималното. Оттам нататък всичко е въпрос на изява ”, сподели още Майката.

През втория полусезон тимът на „ Комодор ” ще нападна влизане в четворката, където се разпределят медалите в шампионата. Варненци си подсигуриха по този начин жадуваната виза за група „ Елит ” и по този начин изпълнихапрограмата най-много за първия полусезон.

Там ще си вършат компания шест тима, които ще акатуват шампионската купа. Сред тях са „ Комодор ”, ЦСКА, „ Черно море ”, „ Черноморец ”(Бургас), „ Акваспорт ” и КПС „ Варна ”.

Според регламента те ще играят на разменено посещение, след което ще се образува крайна четворка.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР