Отборът на Евертън получи ново наказание с отнемане на точки

...
Отборът на Евертън получи ново наказание с отнемане на точки
Коментари Харесай

Висшата лига отне още две точки от актива на Евертън заради финансови нарушения

Отборът на Евертън получи ново наказване с лишаване на точки поради финансовите нарушавания на клуба в интервала до края на сезон 2022-23, оповестиха от Висшата лига.

Решението за глобата на " карамелите " беше взето от самостоятелна комисия, която изслуша представители на отбора по проблема със злоупотребите в размер на 16.6 милиона паунда.

Припомняме ви, че това е второ наказване за състава от Ливърпул от началото на акцията, откакто преди време от актива на Евертън бяха отнети 10 пункта, които след обжалване бяха понижени до 6.

Новата глоба за тима, воден от Шон Дайш, е в размер на две точки, което на процедура значи, че " карамелите " са изгубили общо 8 пункта поради санкции през сегашния сезон.

От клуба показаха своето противоречие с последното решение на Висшата лига поради концепцията " двойно наказване ", войната в Украйна и цялостното подпомагане от страна на Евертън по случая.

Последните събития изпращат отбора на 16-о място в подреждането с 27 точки, като в това време Брентфорд се изкачва на 15-ата позиция с 29 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР