Отборът на Дунав (Русе), който е воден от играещия треньор

...
Отборът на Дунав (Русе), който е воден от играещия треньор
Коментари Харесай

Дунав върна в спорта в бивш национал

Отборът на Дунав (Русе), който е воден от играещия треньор Дани Милушев започва присъединяване в пролетния дял от Суперлигата при мъжете с четири нови попълнения.

В състава завръщане вършат Антон Стаменов и Христо Костов, които към този момент са играли за Дунав в предходни сезони.

Ново попълнение в Дунав е класния разпределител Георги Манчев, който се завръща на волейболното поле след две годишно неявяване. За последно Манчев игра за Добруджа 07 (Добрич), само че тежа контузия го извади за дълъг интервал от време отвън спортна активност.
 Георги Манчев отпадна от състава на България за Евро 2013
Георги Манчев бе част от националния тим на България, който бе воден от Радостин Стойчев.
 България би Сърбия с 3:1 в първия мач в @@@
Русенци се укрепиха и с диагонал, като към състава се причислява Иван Чолев - треньор в женския тим на ВК Казанлък. За последно Иван Чолев игра във Франция преди два сезона, само че по-късно се завърна у нас и се зае с треньорска активност, като в същото време поддържа и волейболна форма. Преди дни бе извършен благотворителен мъжки шампионат в Казанлък, като Иван Чолев бе определен за най-хубав диагонал на шампионата.

В първия си мач от пролетния дял на Суперлигата волейболистите на Дунав (Русе) гостуват на носителя на Арда (Кърджали). Двубоят е на 24 януари (петък) от 18:00 часа в пазарджишката зала „ Васил Левски “.
Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР