Отборът на Добруджа, управляван от Емил Киров, надигра ЦСКА-София на

...
Отборът на Добруджа, управляван от Емил Киров, надигра ЦСКА-София на
Коментари Харесай

Добруджа надигра с 3:1 ЦСКА-София в WINBET е-футбол лига

Отборът на Добруджа, ръководен от Емил Киров, надигра ЦСКА-София на Деян Стойков с 3:1 във вчерашния дуел сред двата отбора в топ 14 на WINBET е-футбол лига. Срещата беше излъчена по Sportal TV. Двамата противници в електронното състезание по футбол на България приключиха с тъждество първото полувреме, откакто си означиха по един гол. Цачев откри за Добруджа в 17-ата минута, а Соу изравни в 41-ата. Във втората част обаче отборът на домакините доминираше, което докара до два гола на Карадйъ (73, 80 мин.).

Във втората телевизионна среща тимът на ЦСКА от 90-те до наши дни на Пламен Димитров не позволи изненада и победи Славия на Ники Петков с 6:2. Резултатът в дуела от финалната групова фаза на WINBET e-футбол лига откри Каранга в 22-ата минута. Белите съумяха бързо да изравнят резултата с попадение на Кирилов (35 мин.), само че алените си върнаха преднината в последните минути на първото полувреме посредством Пенев (44 мин.).

Ретро тимът на ЦСКА си подсигури успеха с нови четири гола през второто полувреме, от които два записа Зику (59, 71 мин) и по един Делев (81 мин.) и Каранга (90 мин.). След осъществяване на дузпа в края на добавеното време Славия оформи крайния резултат на 6:2.

WINBET е-футбол лига се провежда от „ Спортс Мениджмънт България “ и се излъчва извънредно от Sportal TV всеки работен ден от 21:00 часа и от 23:00 (или 11:00) часа през почивните дни. Повече информация за шампионата бихте могли да откриете на уеб страницата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР