Отборът на Черно море взе точка при гостуването си на

...
Отборът на Черно море взе точка при гостуването си на
Коментари Харесай

Черно море взе точка при гостуването си на Лудогорец

Отборът на Черно море взе точка при гостуването си на Лудогорец в мач от 20-ия кръг на Елитната група до 17 години. “Моряците ” приключиха 1:1 с разградчани, като и двата гола в срещата паднаха през второто полувреме. Любопитното е, че съвсем от самото начало на дуела варненци играха с полеви състезател на вратата.

“Стражът ни Живко Панев не се усещаше добре още на загрявката. Въпреки това стартира мача, защото нямахме втори вратар. Още в първата минута обаче падна на земята и не съумя да продължи. На неговото място влезе бранителят Павел Георгиев, който се оправи ужасно, като даже извади няколко рискови удара в очертанията на вратата ”, сподели треньорът Мартин Христов.

Домакините поведоха в резултата в третата минута на второто полувреме, само че “моряците ” съумяха да изравнят в 50-ата минута. Велислав Василев осъществя за 1:1 след центриране в наказателното поле. Малко по-късно младият гений се контузи и бе сменен наложително. В 65-ата Денислав Ангелов също получи контузия и напусна игра, като преди този момент не съумя да осъществя от добра позиция.

“Доволен съм от старанието и желанието на всички футболисти. Изпълниха тактическите инструкции и справедливо взехме една точка. Дори можехме да си тръгнем и с три, защото създадохме положителни положения ”, показа Христов.

В идващия кръг Черно море приема Монтана. Мачът е в събота от 11 часа на стадион “Корабостроител ” под Аспаруховия мост.

Съставът на Черно море: Живко Панев (1-Павел Георгиев), Филип Иванов, Даниел Стоянов (65-Александър Димитров), Дамян Георгиев, Мердин Адем, Александър Александров, Симеон Бончев, Велислав Василев (60-Емре Тефък), Денислав Ангелов, Балю Балев, Иван Иванов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР