Отборът на Ботев Пловдив представи второто си ново попълнение за

...
Отборът на Ботев Пловдив представи второто си ново попълнение за
Коментари Харесай

Ботев Пловдив представи второ ново зимно попълнение

Отборът на Ботев Пловдив показа второто си ново попълнение за тази зима, откакто " жълто-черните " оповестиха прехвърлянето на нигериеца Ехие Укаки.

Роденият през 2004-а година футболист прекара последните две години в съветския Виста Геленджик, с който той взе участие на интернационалния шампионат, проведен от " канарчетата " - Botev Cup през предходната година.

Именно с изявите си по време на конкуренцията Укаки е привлякъл вниманието на Ботев Пловдив и от отбора са поканили младия нигериец на експериментален интервал, който е бил изкаран сполучливо.

" Нигериецът мина сполучлив експериментален интервал в клуба, по време на който съумя да убеди старши треньора Душан Керкез, че има нужните качества. Самият Укаки изпъква със своята експедитивност и техника ", прецизират " жълто-черните "

" Укаки е страховит състезател, който притегли вниманието ни с отношението си към Виста Геленджик. Той е един доста бърз и механически добре квалифициран състезател, който заслужи своя късмет да играе за Ботев Пловдив ", разяснява спортният шеф на Ботев Артур Платек.

С идването си на " Колежа " Ехие Укаки става второто ново име в редиците на Ботев Пловдив през тази зима, откакто през вчерашния ден клубът публично разгласи прехвърлянето на нападателя Георги Николов от Хебър Пазарджик.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР