Отборът на Берое започна подготвителния си лагер в Турция с

...
Отборът на Берое започна подготвителния си лагер в Турция с
Коментари Харесай

Камбуров наказа и румънци, Берое стартира с победа лагера си

Отборът на Берое стартира подготвителния си лагер в Турция с триумф с 2:1 над румънския Ботошани. Попаденията за старозагорци бяха дело на Мартин Камбуров в 27-ата минута и Мартин Маринов в 52-ата. В 21-ата минута пък Кейта поведе Ботошани напред.

До 20-ата минута на срещата темпото бе много ниско, а първата по-интересна обстановка се откри пред Касими, който стреля от отдалеченост, само че Перниш улови топката. В 21-ата минута Кейта вкара първото попадение в инспекцията, откакто засече центриране от корнер. В 25-ата минута Мартин Камбуров завоюва дузпа, само че опитният нападател стреля в тялото на стража на румънския състав.

Две по-късно обаче Камбуров не сбърка, откакто се разписа след прелестно центриране на Милен Желев от дясното крило. В 34-ата минута Маринов видя добре капитанът на "зелените ", само че шутът на опитния стрелец се отби в тялото на защитник на Ботошани.

Втората част стартира чудесно за българите. В 52-ата минута Рубен Бригидо изведе Мартин Маринов самичък против стража на Ботошани, а младият нападател не пропусна да вкара второто попадение за Берое в инспекцията. В 76-ата минута резервата Александър Цветков се оправи с двама бранители, след което стреля технично с десния крайник, само че коженото кълбо не откри очертанията на вратата.

В 88-ата минута румънците имаха късмет да изравнят, само че ударът на атакуващия футболист на отбора не откри очертанията на вратата. Това бе и последната забавна обстановка в инспекцията.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР